Редактор: e-mail: Снимка Уикипедия, government.ruРусия не трябва да внася храни, имайки предвид

...
Редактор: e-mail: Снимка Уикипедия, government.ruРусия не трябва да внася храни, имайки предвид
Коментари Харесай

Медведев: Погрешно е Русия да внася храни от други страни

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Уикипедия, government.ru

Русия не би трябвало да внася храни, имайки поради селскостопанския си капацитет, съобщи ръководителят на " Единна Русия " и заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев.

„ Санкциите, въведени от обособени страни против Русия, ни принудиха да се ангажираме с развиването на личния ни агропромишлен комплекс, за което даже по принцип сме доста признателни на тези страни, тъй като в случай че не са тези наказания, то ние евентуално не бихме се присъединил толкоз тясно в нашата селска стопанска система. Но ще продължим да купуваме храни от други страни, макар че това е неправилно за Русия, откакто знаете нашите аграрни благоприятни условия ", сподели Медведев по време на кръгла маса с представители на партиите на страните от АСЕАН, написа tass.ru.

Според него по време на пандемията казусът с продоволствената сигурност е станал доста по-лош. „ Всички страни мислят на първо място по какъв начин да подсигуряват своята продоволствена сигурност “, сигурен е съветският политик.

Медведев изрази и готовността на Русия да се оправи с проблемите на продоволствената сигурност в границите на съдействието в Азиатско-Тихоокеанския район.

Превод: „ Петел “

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР